четвъртък, юни 13

Arctic AB91223XLW5 – Прецизност и ефективност в пералнята на вашия дом

Arctic AB91223XLW5 е пералня, която предлага висока производителност, разнообразни функции и надеждност, за да ви осигури перфектно пране на дрехи. С капацитет от 9 кг и скорост на центрофугата от 1200 оборота в минута, тази пералня е създадена да справя се с големи количества пране, като осигурява нежност и ефективност в процеса.

Безшумен инверторен двигател: Arctic AB91223XLW5 е оборудвана с безшумен инверторен двигател, който осигурява плавно и тихо функциониране на пералнята. Този тип двигател не само осигурява по-ниско ниво на шум, но също така е по-ефективен и издръжлив, което води до по-дълъг живот на пералнята.

Add-In функция: Със своята Add-In функция, Arctic ви дава възможност да добавяте дрехи по време на цикъла на пране. Това е изключително полезно, ако сте забравили да добавите някои дрехи или искате да премахнете петна по-ефективно, като ги третирате директно в прането.

Пералня Arctic AB91223XLW5, 9 кг, 1200 об/мин, Клас B, Безшумен инверторен двигател, Add-In, Eco Dose, Antialergic+, Aqua Surf, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Eco Dose: Една от ключовите функции на Arctic AB91223XLW5 е Eco Dose. Тази функция ви позволява да използвате оптимално количество препарат за пране, като осигурявате ефективно почистване, но с по-малко излишък от препаратите. Това не само намалява разходите ви за препарати, но и е по-екологично, като спомага за опазване на околната среда.

Antialergic+ технология: Здравето и комфортът на вас и вашето семейство са от съществено значение. Arctic AB91223XLW5 разполага с технологията Antialergic+, която е специално разработена за хора с чувствителна кожа или алергии. Тази технология гарантира, че дрехите ви са добре изпране и освежени, без присъствие на вредни вещества или алергени.

Aqua Surf технология: С Aqua Surf технологията на Arctic AB91223XLW5, водата и препаратите се разпределят равномерно в пералнята, осигурявайки оптимално пране на дрехите ви. Това гарантира по-добър резултат и по-голяма ефективност на прането.

Клас B за енергийна ефективност: Със своя клас B за енергийна ефективност, Arctic AB91223XLW5 предлага баланс между производителност и енергоспестяване. Вие можете да се насладите на висококачествено пране, като същевременно намалите консумацията на електроенергия.

В заключение, Arctic AB91223XLW5 е пералня, която ви предлага широка гама от функции и висока ефективност в прането на дрехи. С нея можете да бъдете уверени, че вашите дрехи ще бъдат перфектно почистени и поддържани. Освен това, тя е създадена с мисъл за вашето удобство и екологична осведоменост. Независимо дали сте семейство или самостоятелно живеещ, Arctic AB91223XLW5 е идеалният избор за вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply