сряда, април 24

Arctic AB101223XLAB: Превъзходна пералня за безупречно почистване

Arctic AB101223XLAB е пералня, която съчетава висока производителност и иновативни функции, за да осигури перфектно почистване на вашите дрехи. С капацитет от 10 кг и скорост на въртене от 1200 оборота в минута, тази пералня предлага голям капацитет и ефективност при пране. С функции като Hygiene+Steam, Add-In, Steam Clean и много други, Arctic AB101223XLAB осигурява безопасност, комфорт и безупречни резултати при пране.

Безопасност и хигиена с Hygiene+Steam: Arctic AB101223XLAB разполага с функцията Hygiene+Steam, която комбинира пара с високата температура на пране, за да гарантира по-висока степен на хигиена. Парата прониква в тъканите на дрехите, отстранява бактерии и алергени, осигурявайки безопасно и хигиенично почистване. С тази функция можете да се чувствате спокойни, че вашите дрехи са безопасни за носене.

Add-In за добавяне на пропуснати дрехи: С функцията Add-In на Arctic AB101223XLAB можете да добавите пропуснати дрехи в пералнята дори след стартиране на цикъла на пране. Просто натиснете бутона Add-In и пералнята ще спре, позволявайки ви да отворите вратата и да добавите дрехи. Това ви осигурява гъвкавост и удобство, особено ако сте забравили да добавите някоя дреха.

Пералня Arctic AB101223XLAB, 10 кг, 1200 об/мин, Клас B, Hygiene+Steam, Add-In, Steam Clean, Child Lock, Display LCD, Motor Silent Inverter, Антрацит

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Steam Clean за по-добри резултати: Arctic AB101223XLAB е оборудвана с функцията Steam Clean, която използва пара, за да премахне трудни петна и замърсявания от дрехите. Парата разтваря мръсотията и го прави по-лесно за отстраняване по време на прането. Резултатът е по-чисти и по-свежи дрехи с минимални усилия.

Motor Silent Inverter за тиха работа: С Motor Silent Inverter, Arctic AB101223XLAB предлага по-тиха и плавна работа. Този иновативен мотор осигурява намален шум и ви позволява да се наслаждавате на спокойствие по време на пране. Независимо от времето на деня, можете да използвате пералнята, без да притеснявате за шума, който може да причини дискомфорт.

Удобство и контрол с Display LCD: AB101223XLAB разполага с ярък и интуитивен LCD дисплей, който ви позволява да следите и контролирате процеса на пране. С помощта на дисплея можете лесно да изберете желаната програма, да преглеждате информацията за времето на цикъла, както и да използвате различни функции и настройки. Това ви дава пълен контрол върху пералнята и прави процеса на пране по-удобен.

Child Lock за допълнителна безопасност: За да гарантира безопасността на вашите деца и избягване на нежелано прекъсване на цикъла на пране, Arctic AB101223XLAB разполага с функцията Child Lock. Тя блокира бутоните и настройките на пералнята, предотвратявайки нежелани натискания и промени по време на работа.

Заключение: Arctic AB101223XLAB е изключителна пералня, която ви осигурява безупречно почистване и удобство при използване. С функции като Hygiene+Steam, Add-In, Steam Clean и много други, тя осигурява хигиена, гъвкавост и перфектни резултати. Със своя Motor Silent Inverter и Display LCD, тя предлага тиха работа и лесен контрол. Ако търсите пералня, която да отговаря на вашите нужди за почистване, Arctic AB101223XLAB е превъзходен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply