вторник, юни 18

4K SMART телевизор – Allview QL50Eplay6100-U

Allview QL50Eplay6100-U е 4К смарт телевизор с ULTRA HD качество на картината, QLED технология и 126 см диагонал на екрана.

Allview QL50Eplay6100-U е интелигентен телевизор, който предлага дизайн с тънка рамка с дебелина около 1 см, черни ръбове, като долната част на рамката е одебелена, а върху нея е позиционирано логото. Панелът за свързаността е разделен на три области в задната част на телевизора:

  • Зона за захранване и антена;
  • основна зона с всички необходими портове;
  • област за връзка на портовете: HDD / Stick, мишка, клавиатура, Cl + и др.

В общи линии телевизорът разполага с всички всевъзможни свързаности: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 4 x HDMI; 1 x AV; 3 x USB.

Allview QL50Eplay6100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът пристига с Android операционна система и е изключително полезен за всички използващи услугите на Google. След като веднъж се свържете с акаунта си, ще получите достъп Netflix и YouTube. Освен това, ако разполагате с други устройства, свързани с Google Home, ще може да стартирате гласови команди към тях, директно с помощта на дистанционното управление.

Екранът разполага с QLED технология, разработена от Samsung. Осигурява възможност за висококачествено ниво на картината. Тя изглежда добре и от гледане под ъгъл, затова без значение от кой край на стаята наблюдавате телевизора, ще получите достатъчно добри изображения.

Телевизорът може да показва HDR 10 съдържание. Повечето платформи като Netflix предлагат редица филми с висококачествено съдържание. Отделно на това качеството на звука е на изключително високо ниво, въпреки че не е от най-добрите. Но въпреки това, при подходяща атмосфера, може да се потопите в заопмнящи се филмови маратони.

Allview QL50Eplay6100-U

Телевизорът може да бъде поставен както на стойка, така и върху секция, а четириядреният процесор ще предостави мигновен достъп до всички възможности.

Allview QL50Eplay6100-U не е нито най-добрият, нито най-красивият телевизор, но безспорно е един представител, който на сравнително ниска цена, предоставя висока производителност и качество на картината. Препоръчваме го!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply