сряда, април 24

Allview QL43ePlay6100-U – пристига с 4К ULTRA HD картина

Allview QL43ePlay6100-U пристига с една от най-конкурентните цени на пазара. Моделът има диагонал 43 инча и операционна система Android.

Allview QL43ePlay6100-U има диагонал от 108 см или 43 инча и резолюция с 3840 х 2160 пиксела. Екранът има контраст 5000:1, HDR 10, HLG. По отношение на дизайна няма значителни промени с други модели на марката.

Allview QL43ePlay6100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Както останалите модели на марката, така и този е част от тенденцията, която се опитва да наложи марката с постоянно модернизиращи се телевизори. Благодарение на Android базираната операционна система, пторебителите имат достъп до изключително много и най-разнообарзни приложения. Благодарение на Google Play Store може да теглите такива не само за стрийминг, но и малки но забавни игри за убиване на времето.

Телевизорът пристига с вградените за Android приложения като: YouTube, Netflix, HBO Go. Използвайки едно от тях, ще разберете истинските възможности на картината. Благодарение на HDR 10 технологията картината сякаш оживява. Много богати на цветове и тонове картини Ви очакват, създавайки едно кино преживяване във всекидневната Ви.

Всъщност, благодарение на своя тънък дизайн и малко килограми, телевизорът може да бъде монетиран и на стена. Ако все пак решите да го поставите на краченцата, трябва да знаете, че той се усеща стабилен и балансиран.

Относно свързаността: освен възможност за безжична връзка с Wi-Fi и Bluetooth, устройството разполага и с всички необходими портове като: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; CI+ slot; 4 x HDMI; 3 x USB.

Благодарение на безжичното управление и Android системата, може да контролирате телевизора със звуковите команди на Google Assistant. За още по-голяма лекота при управлението, дистанционното разполага с бутон за бърз достъп. Bluetooth връзката може да свърже телефона Ви с телевизора, като с Chromecast може да прожектирате любимото си съдържание.

Allview QL43ePlay6100-U

Въпреки богатата функционалност, работата с устройството не се усеща тромаво. Четириядрен процесор с 8 GB капацитет за съхранение се грижат за гладката и безотказна работа на машината.

Като единствен минус можем да отчетем леко тихото аудио (10 W), но въпреки това, производителят се е постарал да снабди машината с Dolby Audio технология!

Колкото повече работите с Allview QL43ePlay6100-U, толкова повече откривате предимствата му пред своите конкуренти. А цената за модел 2021 година, е наистина ниска.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply