четвъртък, юли 25

Allview 55ePlay6100-U – ревю на 4К ULTRA HD SMART TV

Allview 55ePlay6100-U e телевизор, към който повечето хора поглеждат с недоверие. Това обаче е само на пръв поглед!

Allview 55ePlay6100-U е интелигентен телевизор с диагонал 55 инча (или 139 см). Ръбовете по рамката са много тесни, конструкцията е здрава, а в същото време е достатъчно финна. Теглото за такъв гигант е прилично – около 17 кг. и като цяло използваните материали са от високо качество. Комбинацията между черен и сребърен цвят придават елегантен вид. Краката са достатъчно здрави и лесни за монтиране.

Allview 43ePlay6100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Свързаността, която предоставя телевизорът е друг основен плюс. Той покрива всички възможности: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 4 x HDMI; 1 x AV; 3 x USB. Като безжични връзки предлага Bluetooth и Wi-Fi.

С вградения Chromecast, телевизорът предоставя едно бързо свързване с мобилното ви устройство. Изключително удобно, особено ако обичате да прожектирате клипове от телефона. Операционната система е Android 9.0 като в пакет с нея идват и приложения като Netflix, HBO GO, YOUTUBE.

Друг важен момент за по-мързеливите потребители е опцията за гласово управление. Google Assistant работи изключително добре и само с една гласова команда може да стартирате, спрете приложение или да намалите звука.

Дистанционното е удобно за употреба. Върху него освен стандартните цифрови бутони, намираме и бутони за бърз достъп до Netflix, YouTube и Google Assistant. Цялата функционалност се крепи върху бързият четириядрен процесор с капацитет за съхранение 8 GB.

Вече стандартно за телевизорите на AllView и този разполага с 4К Ultra HD качество на изображението. Картината е наситена и богата на цветове. Но като минимален минус можем да отчетем, че заразлика от другите модели този разполага само с HDR технология (за разлика от HDR 10 при други модели).

Allview 43ePlay6100-U

Въпреки това картината е висококачествена, а най-добрият показател за това са висококачествените видеа, които може да достъпвате през Netflix или YouTube.

Смятаме, че Allview 55ePlay6100-U е продукт, който би бил интересно решение за всеки един дом. Безспорно той не е първият избор на всеки, но ако му дадете шанс, той няма да Ви разочарова!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply