понеделник, март 4

50 инча преживяване от Allview 50ePlay6000-U

Allview 50ePlay6000-U е телевизор с екран 50 инча (126 см) диагонал, но въпреки това той не тежи много и може лесно да бъде монтиран.

Allview 50ePlay6000-U е много по-тънък, отколкото очакваме за един толкова голям телевизор. В най-широката си част е около 6-7 см. Поради това този телевизор е много подходящ за монтиране на стената, въпреки че дори с двете крачета, с които пристига, изглежда много стабилен. В зоната на контакт с повърхността, крачетата разполагат с гума, която допринася за допълнителна стабилност.

Allview QL43ePlay6100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът е красив – отпред се откроява с тъмно сива лента под екрана с логото на производителя. Рамката около големия екран са тънки, а тези отстрани и отгоре са почти незначителни. Тънкият ръб на телевизора е изработен от метал, а останалата част от закалена пластмаса. Като цяло качеството на изработка оставя добро впечатление.

Панелът на телевизора е VA, така че той показва наситено черни цветове и висок контраст. Производителят предоставя яркост от 300 нита. Изненадващо е, че дори в стаи с много околна светлина, екранът се вижда добре, а цветовете се запазват.

Резолюцията 4K ULTRA HD очертава точно всеки детайл. Дори и с HD съдържание, телевизорът се справя много добре, правейки фино, но ефективно мащабиране на изображенията. С движещите се сцени, Allview 50ePlay6000-U се справя изненадващо добре. Няма проблеми почти във всяка ситуация и цялостното усещане е за удовлетворение при работа.

Звукът е разпределен на два високоговорителя по 10 W всеки. Силата на звука не впечатлява, като може би това остава единственият по-голям минус на телевизора. Но винаги може да го направите плюс, ако се сдобиете със soundbar.

Allview 50ePlay6000-U

За производителността е заложено на четириядрен процесор, работещ на 1.5 GHz. 3D сцените се обработват от графичен ускорител, който успяда се справи добре си игри, инсталирани от Google Play Store. Оперативната памет е 1.5 GB, а благодарение на Android 9.0 операционна система, имате достъп до всички приложения, вкл. и YouTube, Netflix, HBO Go.

За цената си, това е един много добър телевизор. Картината е точна, операционната система предлага много възможности, работи бързо и безпроблемно. Интегрира Chromecast, а дизайнът е приятен и модерен.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply