вторник, юни 18

Allview 43ePlay6100-U – Android телевизор с 4К картина

Allview 43ePlay6100-U се откроява със своя дизайн, качество на картината и тънка рамка от трите страни на екрана.

Allview 43ePlay6100-U пристига в голяма, масивна цветна кутия. Той е сериозно защитен отвътре, а сред аксесоарите намерени в кутията са дистанционно управление с батерии, ръководство за потребителя, две метални крачета, стойка с четири винта за монтаж. Металните крачета осигуряват безпроблемна поддръжка на 8 килограмовия телевизор.

Allview 43ePlay6100-U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Панелът, който производителят използва за този телевизор е светодиод с VA технология и диагонал от 43 инча. Той разполага с 4К Ultra HD технология, резолюция 3840 х 2160 пиксела и съотношения на страните 16:9 на изображението. Ъгъла на видимост, с който разполага е около 150 градуса и естествен контраст 5000:1.

Разликата с други модели на AllView е поддръжката на HDR 10 за по-реалистични и естествени изображения, дълбоки нюанси на черното. Резултатът от цялостното преставяне на телевизора е картина близка до начина, по който очите ни възприемат света в действителност.

HDR съдържанието се усеща изключително добре при гледане на Netflix, YouTube или някоя от другите платформи или приложения предоставени от Android операционната система. Благодарение на четириядрения процесор с 1.5 рам и 8 GB място за съхранение, работи бързо и не се усеща насичане или забавяне в употребата.

Освен Android, телевизорът предлага и Chromecast. 

Процесът за настройка е бърз и лесен, като в зависимост от вашите предпочитания може да настроите телевизора да работи директно с телефона. Както останалите представители на марката, така и този телевизор разполага с Google Assistant. Това позволява да взаимодействате с него с гласови команди чрез дистанционното.

Говорейки за дистанционно, то е изключително лесно за употреба. Както можете да видите, разполага с класически цифрови бутони, бутон за навигация, регулиране на сила и звук, както и специалени бутони за Google, Netflix и Youtube.

Allview 43ePlay6100-U

От гледна точна на свързаността телевизорът разполага с всички необходими портове. Звукът е предоставен на два високоговорителя с обща мощност от 16 W.

Впечатлението, което се създава при работа с Allview 43ePlay6100-U е за плавност, добра, наситена на цветове картина и яснота при цветовете. Интегрираният Chromecast дава предимство, което се оказва полезно при много потребители. А за цената, която се предлага – определено това е изключително добър телевизор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply