четвъртък, май 23

AKAI AHT-38A5 – футуристична аудио система

AKAI AHT-38A5 е аудио система голяма мощност, футуристичен дизан и добра свързаност.

Първото нещо, което се забелязва при AKAI AHT-38A5 е нейния футуристичен външен вид. Тази аудио система прилича на току-що излязла от най-новите китайски или корейски филми. Дизайнът е подходящ за хора, любители на по-острите форми, хора любители на иновациите.

Размерите на централното устройство са ширина – 460 мм, дълбочина – 400 мм и височина 235 мм. Размерът на колоните е нещо, което трябва да помислите преди да закупите този продукт. Колоните могат да бъдат разположени независимо една от друга, предавайки по обемен и плътен звук на цялата стая. Все пак имайте предвид, че те са с размери ширина – 460 мм, дълбочина 390 мм и височина от 1150 мм.

Контролерите са разположени в предната част на централното устройство, като освен оттам, системата може да бъде регулирана от дистанционно. Потребителят може да настройва нивото на баса, силата на пищялките и средните честоти.

AKAI AHT-38A5

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Свързаността, която предоставя AKAI AHT-38A5 също е на достатъчно добро ниво. Аудио системата разполага с USB, Bluetooth, четец за карти SD, AUX. По запалените ще могат да тренират своите караоке способности, а Bluetooth свързаността ще спомогне да свържете системата с вашето смарт устройство.

Музиката, може да бъде възпроизвеждана от два формата – mp3 и mpeg. Това е може би единствения недостатък, но все пак повечето песни са на Mp3 формат.

За силата на звука се грижат 500 W мощност. Изключително подходящ за по-големи помещения, тази аудио система спокойно може да уплътни звуковото пространство около вас.

Макар и рядко използваемо, все пак аудио системата разполага с FM тунер с вградена в него антена. Малък дисплей е разположен в предната част на системата и помага за по-лесна настройка и управление на уреда.

Препоръчваме AKAI AHT-38A5 на хора, които са запалени по модернистични дизайни и не обичат да правят компромис със силната музика. Това е подходяща система за всички любители на домашните дискотеки и за тези, които имат достатъчно място за да я съхраняват.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply