понеделник, март 4

Сушилня AEG T8DBC49S – за прецизна и персонализирана грижа за всяка отделна дреха

Чрез прецизен немски контрол на температурата, сушилня AEG T8DBC49S се грижи за текстурата на всякакъв вид пране. Сушилня за дрехи AEG T8DBC49S е с капацитет на сушене 9кг и умее да изпълнява едно голямо желание: това да може да изсуши всякакъв вид пране и то за кратко време, елиминирайки пространството, заемано от стойката за простиране на дрехи. С помощта на специални програми, способни да третират и най-деликатното пране, тази сушилня знае как да се погрижи за тъканите.

AEG T8DBC49S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Една от отличаващите я технологии е SensiDry, чрез която успешно се намалява и предотвратява свиването на материите, в сравнение с всяка друга сушилня със стандартен тип на сушене. Вашият любим панталон или кашмирен пуловер не влиза в контакт с ненужна топлина. По този начин винаги сушите дрехите си безопасно, без значение какви са те.

AEG T8DBC49S ще се погрижи с персонализирана грижа за всяка различна материя, благодарение на технологията AbsoluteCare®, която е безкомпромисна в прецизния контрол на движенията на барабана. Така получавате леки и плавни движения, които не се издигат, а остават по дъното на барабана, за Вашите деликатни дрехи. Движения изтласкващи вълнените дрехи в близост до стените на барабана, за да не се деформират и разтеглят или движения с намалени обороти за спортни дрехи, които са със специфична кройка и по-еластична материя. Получавате 10 броя програми за персонализирано сушене, сред които: Коприна, Памук, Вълна, Спорт, Синтетика, Чаршафи, Eco памук, Лесно гладене и др.

Тази термопомпена сушилня, с инверторен мотор, е оборудвана още с технология ProSense, която използва сензори за влажност и сензори за температура, за да регулира времето за сушене и консумацията на енергия за всяко зареждане. Тази технология спестява време и енергия, като същевременно защитава любимите Ви дрехи, които носите всеки ден. По този начин AEG T8DBC49S постига добра енергийна ефективност, класифицирана в Клас A++ от гамата от А+++ до D.

AEG T8DBC49S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сушилня AEG T8DBE48S е оборудван с ÖKO Inverter Eco Silence Drive мотор, който използва силен постоянен магнит. По време на работа при частично натоварване, ефективността на двигателя на устройството се увеличава значително, което осигуряват тиха работа от 65dB. Специалният дизайн на страничните стени на сушилнята значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушене.

AEG T8DBC49S има технология с променлива скорост, при която можете да изберете програмата според вида на дрехите, от минимум 800 об/мин до максимум 1000 об/мин. В допълнение към контролната част, уредът се възползва от вътрешно осветление на барабана и от голям LCD дисплей, който ще Ви информира за всички активни опции, с индикатор за състоянието на сушене за: против намачкване/край, охлаждане, сушене с гладене, сушене в гардероб, сушене в гардероб+, Допълнително изсушаване; Продължителност на програмата; Ключ за повишаване на температурата на сушене; Ключ за понижаване на температурите на сушене; Ключ против намачкване; Почистване на филтъра с индикатор за пълен резервоар за конденз; Заключване на бутоните; Отложен старт от 30 минути до 20 часа.

Размери: височина – 85см, широчина – 59.6см, дълбочина – 63.8см. Тегло – 49.6кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply