сряда, юли 24

Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX – осигурява най-прясна храна в изключително стабилни условия

Едно необикновено ястие започва с набор от безупречни съставки, взети от отговорни източници и приготвени възможно най-свежи, а хладилник с фризер AEG RCB736E5MX е създаден точно с този замисъл. Той гарантира, че Вашите зеленчуци и плодове ще се съхраняват при оптимални нива на температура и влажност, което означава, че зеленчуците и плодовете остават свежи и сочни за по-дълго, като имат същите естествени вкусове с всяка хапка. Подходящата среда и правилният начин на съхранение, които предоставя този комбиниран хладилник, са ключови за запазването на енергийните, вкусовите и хранителните вещества и витамини в храните. Всичко това е постижимо благодарение на подобрената производителност на неговата No Frost автоматична система за охлаждане.

AEG RCB736E5MX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

AEG RCB736E5MX осигурява възможно най-дълго запазване на храната свежа и прясна. Интелигентните технологии, които участват в цикъла му, осигуряват равномерен въздушен поток във вътрешността и предпазват храната от резки промени в температурата или влажността, за да им придадат дълготрайна свежест.

Нетният обем на хладилната част е 244 литра, с три стъклени вътрешни рафта и още четири рафта на вратата, като можете да пренареждате, подреждате или премахвате рафтовете, благодарение на гъвкавата технология CustomFlex. Благодарение на мобилните поставки, можете да пренареждате всичко бързо и лесно, за да увеличите максимално пространството за съхранение. Това е хладилникът, който се адаптира спрямо Вашите нужди и спрямо обема на съхраняваните продукти.

AEG RCB736E5MX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нетният обем на фризера е 94 литра, които са успешно адаптирани в три големи отделения. Системата за размразяване на фризера, както и на хладилника, е автоматична, така че няма да се безпокоите, че трябва да пренареждате или размразявате периодично устройството. Тези процеси ще бъдат извършени автоматично. Капацитетът на замразяване е 8кг за 24 часа.

Системата на ЕС за енергийно етикетиране, независимо класифицира домакинските уреди според тяхната енергийна ефективност – и съответно награди този хладилник с енергиен етикет A++ , като средната годишна енергийна консумация на уреда е 250kWh.

Размери: височина – 201см, широчина – 59.5см, дълбочина – 65см. Дължина на кабела – 2.5м. Тегло – 73.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply