понеделник, юни 24

AEG LWR98165XE – Перфектното решение за пералня и сушилня в едно

AEG LWR98165XE е пералня със сушилня, която преодолява границите на традиционното пране и сушене. Снабдена с впечатляващ капацитет за пране до 10 кг и капацитет за сушене до 6 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за големи семейства и организирани домакинства. С високите си обороти от 1600 оборота в минута, инверторния мотор и набора от интелигентни функции, AEG LWR98165XE предлага безупречни резултати на пране и сушене.

Инверторен мотор с постоянен магнит за тиха и ефективна работа: AEG LWR98165XE е оборудвана с инверторен мотор с постоянен магнит, който осигурява по-тяхна и по-ефективна работа в сравнение с конвенционалните мотори. Този напреден мотор не само намалява нивото на шума по време на работа, но и гарантира по-голяма издръжливост и по-малко вибрации. Всичко това създава комфортна и тиха работна среда в дома ви.

AbsolutCare и SensiDry – Термопомпа за оптимална грижа за дрехите: AEG LWR98165XE разполага с иновативни технологии, като AbsolutCare и SensiDry, които осигуряват нежна грижа за вашите дрехи. AbsolutCare предлага персонализирани програми за различни видове тъкани, което позволява перфектното пране и сушене на всеки материал. С SensiDry – Термопомпа технологията сушенето става на по-ниски температури, което предотвратява надмачкването и поддържа качеството на дрехите ви.

Пералня със сушилня AEG LWR98165XE, Пране 10 кг, Сушене 6 кг, 1600 об/мин, Инверторен мотор с постоянен магнит, Клас A, AbsolutCare, SensiDry - Термопомпа, ProSenjse, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

ProSense за интелигентни програми и икономия на време и енергия: С технологията ProSense, AEG LWR98165XE анализира количеството пране и автоматично приспособява времето, водата и енергията според нуждите ви. Това означава, че няма да харчите излишно време и ресурси за малки пранета и ще постигнете оптимални резултати винаги.

Клас A за енергийна ефективност и икономия на разходи: AEG LWR98165XE притежава клас A за енергийна ефективност, което я прави икономична и устойчива към околната среда. С тази пералня със сушилня можете да бъдете сигурни, че намалявате разходите си за енергия и суровини, без да компрометирате качеството на прането и сушенето.

Заключение: AEG LWR98165XE е пералня със сушилня, която впечатлява със своите функционалности и ефективност. С високия си капацитет, инверторния мотор, AbsolutCare, SensiDry – Термопомпа и технологията ProSense, тази пералня със сушилня е създадена да ви осигури перфектни резултати на пране и сушене. Също така, с клас A за енергийна ефективност, тя ви помага да намалите разходите си за енергия и да бъдете по-екологично насочени. AEG LWR98165XE е идеалният избор за модерното домакинство, което търси пералня със сушилня с високи стандарти на качество и функционалност.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply