неделя, май 26

Изключителна ефективност и грижа за дрехите с пералнята със сушилня AEG LWR96944B

AEG LWR96944B е пералня със сушилня, която се отличава със своите високи производителност, удобство и иновативни функции. Снабдена с просторен капацитет за пране и сушене, инверторен мотор с постоянен магнит и редица умни технологии, тази пералня със сушилня е идеалното решение за домакинствата, които търсят перфектни резултати и грижа за своите дрехи.

Производителност на пране и сушене: AEG LWR96944B разполага с капацитет за пране до 9 кг, което означава, че можете да поставите по-големи количества дрехи за еднократно пране. Също така, сушилнята има капацитет до 6 кг, което ви позволява да сушите по-големи и тежки дрехи без притеснение. Съчетавайки прането и сушенето в една машина, AEG LWR96944B ви осигурява практичност и икономия на пространство във вашата пералня.

Инверторен мотор с постоянен магнит: С пералнята със сушилня AEG LWR96944B ще се насладите на тиха и ефективна работа благодарение на инверторния мотор с постоянен магнит. Този тип мотор не само намалява шума и вибрациите, но също така осигурява по-голяма надеждност и дълъг живот на уреда.

Пералня със сушилня AEG LWR96944B, Пране 9 кг, Сушене 6 кг,1400 об/мин, Инверторен мотор с постоянен магнит, клас B, AbsolutCare, SensiDry - Термопомпа, ProSenjse, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

AbsolutCare и SensiDry – Грижа за дрехите: С функциите AbsolutCare и SensiDry, LWR96944B гарантира нежна грижа за всякакъв вид текстил. Функцията AbsolutCare се грижи за оптималното пране и сушене на деликатни дрехи, запазвайки тяхната форма и качество. Сензорната технология SensiDry проследява влажността в дрехите и автоматично регулира температурата и времето на сушене, за да предпази тъканите от прекомерно нагряване и износване.

ПроSenjse и други интелигентни функции: LWR96944B е оборудвана с технологията ProSense, която автоматично регулира времето, вода и енергията според количеството и типа дрехи, които се пране и сушат. Това не само осигурява икономия на енергия, но също така предоставя персонализирани резултати за всяко пране. Освен това, пералнята със сушилня AEG LWR96944B разполага с Wi-Fi възможности, които ви позволяват да контролирате и управлявате уреда от дистанция чрез приложението на смартфона си.

LED дисплей и удобство при използване: С LED дисплея на AEG LWR96944B можете лесно да избирате различни програми, да следите напредъка на цикъла на пране и сушене и да получавате информация за оставащото време. Удобството на използване е допълнено от практични функции като отложен старт, което ви позволява да програмирате пералнята да започне работа в подходящо време според вашите нужди.

Заключение: С пералнята със сушилня AEG LWR96944B получавате перфектното съчетание от производителност, грижа за дрехите и удобство. Нейните висококачествени функции като инверторния мотор, AbsolutCare, SensiDry, ProSenjse и Wi-Fi свързаността я правят идеална за заетите съвременни домакинства. Независимо дали пранете или сушите, можете да разчитате на AEG LWR96944B да предостави безупречни резултати и да запази дрехите ви в отлично състояние.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply