четвъртък, юли 25

AEG LWR73864O – Интелигентна пералня със сушилня за перфектно пране и сушене

AEG LWR73864O е иновативна пералня със сушилня, която комбинира най-новите технологии със стилния и функционален дизайн на AEG. С капацитет за пране до 8 кг и капацитет за сушене до 5 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за удобство и ефективност в прането и сушенето на вашите дрехи. С WiFi свързаността, инверторния мотор и интелигентните функции, AEG LWR73864O ви предлага перфектни резултати на пране и сушене, без компромиси.

Инверторен мотор за тиха и ефективна работа: AEG LWR73864O е оборудвана с инверторен мотор, който осигурява по-тиха и по-ефективна работа в сравнение с традиционните мотори. Това означава, че можете да се насладите на спокойствие и тишина дори по време на работа на пералнята със сушилнята. Освен това, инверторният мотор е по-издръжлив и по-ефективен при използване на енергия.

WiFi свързаност и управление от разстояние: Със своята WiFi свързаност AEG LWR73864O ви позволява да управлявате пералнята със сушилнята от разстояние. Чрез специалното мобилно приложение можете да стартирате, спрете или промените настройките на прането и сушенето дори когато сте далеч от уреда. Това ви осигурява гъвкавост и удобство в ежедневието ви.

Пералня със сушилня AEG LWR73864O, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1600 об./мин., Клас А, Инверторен мотор, WiFi, ProSense, ProSteam, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология ProSense за персонализирани програми:  LWR73864O разполага с технологията ProSense, която анализира количеството пране и определя необходимото време, вода и енергия за оптимални резултати. Това значи, че вашият текстил се грижи по най-добрия начин, а вие спестявате време и енергия.

Технология ProSteam за по-малко намачкани дрехи: С иновативната технология ProSteam, AEG LWR73864O ви позволява да освежите и изгладите вашите дрехи дори без да ги перете. Принципът на действие на парата помага за намаляване на намачкването и освобождаване на миризми, така че дрехите ви винаги изглеждат перфектно и са приятни за носене.

Клас A за енергийна ефективност: С клас A за енергийна ефективност, AEG LWR73864O е икономична и екологично осъзната пералня със сушилня. Това означава, че можете да перете и сушите вашите дрехи, като намалите разходите си за електроенергия и натоварването върху околната среда.

Заключение: AEG LWR73864O е пералня със сушилня, която отговаря на вашите нужди за перфектно пране и сушене на дрехи. С иновативни технологии като WiFi свързаност, инверторен мотор, технология ProSense и ProSteam, тя ви осигурява удобство, ефективност и качество на всяко ниво. С клас A за енергийна ефективност, тази пералня със сушилня ви помага да спестите енергия и пари, като същевременно запазва качеството на вашите дрехи. AEG LWR73864O е надеждно решение за модерното домакинство, което цени комфорта, ефективността и високото качество.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply