петък, юни 14

Изключителна ефективност и удобство с пералнята AEG LFR85146QE

AEG LFR85146QE е пералня, която предлага невероятна производителност, интелигентни функции и удобство за ежедневното пране. С капацитет от 10 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е перфектният избор за големи семейства или домакинства със значителни нужди от пране. Изключителните функции като инверторния мотор с постоянен магнит, Wi-Fi свързаността, ProSense и ProSteam гарантират висококачествени резултати и лесна работа.

Иновативна производителност: С капацитет от 10 кг, AEG LFR85146QE е проектирана да справя се с големи количества пране. Без значение дали става въпрос за тежки зимни пухкави якета или голямо количество дрехи, тази пералня ще се справи с всяко предизвикателство. Също така, скоростта на въртене от 1400 оборота в минута осигурява бързо изсушаване на дрехите след пране.

Интелигентни функции за оптимална грижа: AEG LFR85146QE разполага с иновативни функции, които осигуряват оптимална грижа за вашите дрехи. ProSense технологията автоматично регулира времето, водата и енергията според количеството и типа дрехи, за да гарантира икономично и ефективно пране. ProSteam функцията позволява на пералнята да излъчва пара по време на цикъла на пране, което осигурява по-гладки и по-освежени дрехи, намалява бръчките и неприятните миризми.

Пералня AEG LFR85146QE, 10 кг, 1400 об/мин, Инверторен мотор с постоянен магнит, клас A, Wi-Fi, ProSense, ProSteam, LED дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и свързаност: AEG LFR85146QE е снабдена с LED дисплей, който предоставя ясна и лесна за четене информация за избраната програма, оставащото време и други настройки. Wi-Fi свързаността ви позволява да управлявате пералнята от вашия смартфон или таблет, дори когато сте далеч от дома. Това предоставя удобство и гъвкавост, като ви позволява да стартирате, спирате или променяте настройките на пералнята според вашите нужди и предпочитания.

Заключение: AEG LFR85146QE е пералня, която се отличава с изключителна ефективност и удобство. С иновативните си функции и висококачествени компоненти, тази пералня предлага оптимална грижа за вашите дрехи, независимо от техния тип и количеството им. Съчетанието от инверторния мотор с постоянен магнит, ProSense и ProSteam функциите осигуряват перфектно почистени, по-гладки и по-свежи дрехи. С LED дисплея и Wi-Fi свързаността, AEG LFR85146QE ви дава контрол и удобство при прането. Независимо дали сте семейство с голямо количество пране или търсите пералня с висока производителност, AEG LFR85146QE е надежден и високофункционален избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply