сряда, април 24

AEG LFR83966NOE – Превъзходна пералня с интелигентни технологии за перфектни резултати

AEG LFR83966NOE е пералня, която комбинира най-новите технологии с висока производителност, за да ви осигури перфектни резултати на пране. С капацитет от 9 кг и въртене до 1600 оборота в минута, този модел е идеален за семейства с голямо количество пране. От интелигентните функции, които предлага, до енергийната ефективност и надеждността на AEG, тази пералня ще ви предложи перфектното пране за всяка дреха.

Технология OkoMix: Технологията OkoMix на AEG LFR83966NOE е създадена, за да осигури перфектно смесване на препаратите с водата преди да достигнат дрехите. Това гарантира по-ефективно пране и равномерно разпределение на препаратите върху текстила. В резултат на това, всяка дреха се почиства докрай и се запазва нейният оригинален вид.

Технология ProSteam: С AEG LFR83966NOE можете да се насладите на функцията ProSteam, която възстановява свежестта на дрехите ви и намалява броя на пранетата. Тази функция използва пара, която прониква във влакната на дрехите и ги разглажда, за да получите по-малко намачкани и приятно ароматизирани дрехи.

Пералня AEG LFR83966NOE, 9 кг, 1600 об./мин., Клас А, Технология OkoMix + ProSteam + Prosense, EcoInverter мотор с постоянен магнит, Захранващ маркуч AquaControl, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технология Prosense: Системата Prosense на AEG LFR83966NOE измерва количеството пране в барабана и автоматично настройва времето, вода и енергията, необходими за перфектни резултати. Това гарантира икономия на време и ресурси, като същевременно запазва качеството на прането.

EcoInverter мотор: Пералнята е оборудвана с EcoInverter мотор с постоянен магнит, който осигурява по-ефективно и тихо функциониране. Този тип мотор намалява разходите за енергия и ви дава възможност да се насладите на тиха работа дори по време на нощни часове.

Захранващ маркуч AquaControl: AEG LFR83966NOE притежава захранващ маркуч AquaControl, който осигурява сигурност при работа и предотвратява прекъсването на водата. Това ви дава допълнителна сигурност и спокойствие по време на пране.

Заключение: AEG LFR83966NOE е пералня, която предлага изключително качество, надеждност и интелигентни технологии, които гарантират перфектни резултати на пране. От технологията OkoMix и ProSteam, които подобряват ефективността и ви дават безупречни дрехи, до функцията Prosense, която оптимизира разходите на ресурси, тази пералня се отличава с висока производителност и енергийна ефективност. Също така, EcoInverter моторът и захранващият маркуч AquaControl допълнително подобряват функционалността и безопасността на уреда. AEG LFR83966NOE е надеждна и удобна пералня, която ще отговори на вашия висок стандарт за перфектно пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply