понеделник, март 4

Прецизно и автоматично: Пералнята AEG LFR73944QE с автодозиране и инверторен мотор

В днешно време, когато времето ни е ограничено, а желанието за перфектно почистени дрехи остава, пералнята AEG LFR73944QE идва на помощ. Със своите иновативни функции и автоматизирани решения, тази пералня превръща прането в лесна и ефективна задача.

Интелигентно автодозиране за перфектни резултати: AEG LFR73944QE разполага с функцията на автодозиране на препарат и балсам. Това означава, че пералнята автоматично добавя правилното количество препарат и балсам въз основа на теглото на прането и степента на замърсяване. Така се гарантира оптимално използване на препарата и постигане на перфектни резултати при всяко пране. Вие се освобождавате от грижата за измерване и добавяне на препарат, а пералнята се грижи за всичко.

Инверторен мотор за по-тиха и по-ефективна работа: С инверторния мотор с постоянен магнит в AEG LFR73944QE можете да се насладите на по-тиха и по-ефективна работа на пералнята. Той осигурява плавно и безшумно въртене на барабана, без да се компрометира ефективността на прането. Освен това, инверторният мотор е по-устойчив и има по-дълъг живот, като ви гарантира дългосрочно използване на пералнята.

Пералня AEG LFR73944QE, 9 кг, 1400 об/мин, Инверторен мотор с постоянен магнит, Автодозиране на препарат и балсам, Клас А, Wi-Fi, ProSense, ProSteam, LED дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и свързаност с Wi-Fi функцията: AEG LFR73944QE е оборудвана с Wi-Fi връзка, която ви позволява да контролирате и управлявате пералнята чрез приложение на вашия смартфон или таблет. Можете да стартирате, спирате или програмирате прането дори когато не сте у дома. Това ви дава гъвкавост и удобство за управление на пералнята според вашите нужди и график.

Производителност и предпазни функции: AEG LFR73944QE разполага с редица интелигентни функции, които гарантират оптимални резултати и предпазват дрехите ви. Технологията ProSense автоматично регулира времето, водата и енергията в зависимост от количеството пране, за да се осигури оптимално почистване и избере най-подходящата програма. Функцията ProSteam позволява парене на дрехите, което намалява бръчките и освежава тъканите. LED дисплеят предоставя ясна визуализация на избраните настройки и текущия прогрес на прането.

Енергийна ефективност и устойчивост: С класификация А за енергийна ефективност, AEG LFR73944QE спестява енергия и намалява разходите за електричество. Това означава, че можете да се насладите на перфектно почистени дрехи, като същевременно намалите вашия принос към енергийната консумация и околната среда.

Заключение: AEG LFR73944QE е пералня, която предлага интелигентни функции, удобство и перфектни резултати. С автодозирането на препарат и балсам, инверторния мотор, Wi-Fi свързаността и другите иновативни технологии, тази пералня ще ви осигури най-доброто пране за вашите дрехи. Възползвайте се от комфорта и ефективността на AEG LFR73944QE и се насладете на перфектно почистени и свежи дрехи всеки път.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply