неделя, декември 3

Пералня със сушилня за вграждане AEG L8WBE68SI – за пране с пара, против бръчки по дрехите

Представяме Ви пералня със сушилня за вграждане AEG L8WBE68SI, клас А. Лесна и удобна за употреба с предно зареждане и ляво отваряне на люка. Капацитетът на зареждане позволява изпирането на до 8 кг пране. Капацитетът на сушилнята е до 4 кг, което е препоръчителното количество при пране на дрехи в режим на сушене. Максималната скорост на центрофугиране, която достига до 1600 об./мин., Ви позволява да извадите почти напълно сухи дрехите от пералнята. Моторът на AEG L8WBE68SI осигурява изключително тих режим на работа, дори и при центрофугиране – с 46db ниво на шум при пране и 52db ниво на шум при сушене.

AEG L8WBE68SI

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята е компактна и функционална с нисък разход на енергия – 1060kWh и средно годишно потребление на вода – 11 200 литра.

Продуктът притежава богат избор от програми за работа, които включват специални технологии за деликатни и синтетични тъкани, а също така и за тип ,,ръчно пране”.

Ръчната програма позволява изпирането и на най-фините тъкани, без да бъдат повредени. При нея движението на барабана е сведено до минимум, а температурата на изпиране не надвишава 40° С. Може да перете коприна, фина вълна или кашмир, костюми, бельо или дрехи с фина бродерия. Този режим е подходящ за дрехи, които не са силно замърсени. За по-лесно и бързо изпиране може да третирате предварително замърсеното място с вода и сапунена пяна.

Пералнята има включена програма за антиалергично изпиране, подходяща при повишени хигиенни изисквания за изпиране, тежки алергии или друг вид кожни дразнения. Посредством по-високата температура на водата и увеличеното изплакване се гарантира още по-голяма прецизност на изпиране. Изключително подходяща за хора с чувствителна кожа, а също така и за семейства с малки деца.

Ако пък искате само да освежите дрехите между отделните изпирания, AEG L8WBE68SI предлага програмата – Steam refresh. Тя позволява да освежите дрехите с пара, за премахване на неприятни миризми, вируси и бактерии. Steam refresh е щадящ метод за освежаване на дрехите, който забавя тяхното износване. Циклите на парата помагат за намаляване на бръчките по дрехите (с изключение на хавлии и кърпи). За да намалите бръчките по дрехите – температурата трябва да бъде настроена на ,,Висока” и водата трябва да бъде включена, преди да стартирате цикъла за опресняване с пара. Парата може да се използва върху току-що изпрани, мокри товари за допълнителна защита от бръчки или за сухи, кратно носени дрехи, за да ги освежите, без да се налага да ги перете.

Технологията DualSence позволява на пералнята да избере оптимална температура и подходящи движения на барабана, спрямо различните материи и количеството заредено пране, за по-щадящо почистване.

Технологията ProSence осигурява най-ефективния цикъл на сушене, като автоматично изчислява времето за пране и сушене.

С AEG L8WBE68SI можете да използвате следните програми: Деликатни дрехи; Вълна; Памук; Спорт; Синтетика; Изплакване; Центрофуга + Източване; Синтетична програма; Бельо; Деним; Икономична; Антиалергична; Stream refresh; Wollens/ръчно пране; Анти-Алергии.

AEG L8WBE68SI

Ако това не е достатъчно, продуктът предлага следните допълнителни функции:

  • Контролен панел с механично и дигитално управление;
  • Опция ,,Отложен старт”, която Ви позволява да определите кога искате да стартира следващата програма. Опцията е много удобна, ако желаете прането Ви да е готово преди да се приберете от работа или пък, ако предпочитате да използвате нощната енергия;
  • Опция ,,Защита от деца” – функция, която позволява сигурността и безпроблемната работа на уреда;
  • ,,Защита от наводнения” – осигурява максимална защита от наводнения и щети. Този тип защити се използват много често при перални с предно зареждане, особено при моделите със сушилня за вграждане, които се инсталират на тесни места, за да осигурят максимална защита и безопасност.

Компактен, функционален и удобен, това е новият модел AEG L8WBE68SI.

Размери: дълбочина – 54см, широчина – 59.6см, височина – 81.9см. Тегло – 72.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply