петък, юни 14

Пералня AEG L7FOE48S – с безчетков OKOInverter мотор

Сред многото отлични перални машини, предлагани от AEG, намираме и този модел, който разглеждаме днес. Пералня AEG L7FOE48S е машина с много качества. С капацитет от 8 кг, скорост на центрофугиране до 1400 об/мин и енергиен клас B, съгласно най-новите европейски разпоредби. Пералня с такава вместимост може да се използва от 3-5 членно семейство, покривайки безпроблемно нуждите им. Този уред може да бъде подходящ за тези, които търсят уред от Premium гамата с доказан висок стил и високо качество. Дизайнът е типичен за стила на AEG, в който обикновено се използва комбинация от бяло, сребристо и черно.

AEG L7FOE48S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Скоростта на центрофугиране, която може да достигне до 1400 об/мин, заслужава да бъде оценена. Това гарантира ефективно изстискване на прането, което се нуждае от тази по-енергична обработка. Някои програми обаче ще използват по-ниска скорост, което е нормално.

Ще оцените наличието на двигателя OKOInverter, името, дадено от AEG на тази модерна технология. Не е най-тихото устройство, достига максимум 75 dB при центрофугиране, но не е далеч от останалите модели (говорим за разлика от едва няколко децибела). Това е безчетков мотор на OKOInverter, който се върти плавно и безпрепятствено, така че постоянно работи с добра производителност и оптимална консумация на енергия. Доказано е, че пералните на AEG с OKOInverter мотор консумират 50% по-малко енергия от пералните с нормален мотор!

AEG L7FOE48S

AEG L7FOE48S идва с 11 програми за пране, общо взето нормални за такава машина. Всички стандартни са включени, като програми за памук, синтетика, деликатни дрехи, дънки, пара, якета, вълна/коприна или юргани. Има и бърза 20-минутна програма (изпира 3 кг пране) и програма ECO 40-60 (с продължителност 3:20 ч). В допълнение към програмите за пране, машината се предлага и с няколко функции, които можете да активирате от дигиталния контролен панел, ако желаете:

  • Допълнително изплакване;
  • Изплакване без пяна;
  • Третиране на петна;
  • Блокиране на достъпа на деца.

Тъй като е малко по-напреднал модел, откриваме и някои по-модерни технологии, като ProSteam, която използва пара. Тази технология е полезна в много ситуации; може да намали гънките по ризите, лесно да освежи дрехите, а също така е полезна за елиминиране на алергените и упоритите, засъхнали петна. Друга такава иновативна и съвременна технология е ProSense, която използва сензори, които позволяват претегляне на дрехите за пране, като по този начин можете да персонализирате цикъла на пране и необходимото количество вода/време.

В AEG L7FOE48S ще намерите модел с респектиращи размери, съвсем стандартни за такова голямо устройство. Има височина – 84.7см, широчина – 59.7см и дълбочина – 57.6см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply