четвъртък, юни 13

Почеркът на професионалистите – Пералня AEG L7FEC48S, 8 кг, 1400 об/мин, Клас A+++, Мотор OkOInverter, ProSteam, TimeSave, Бяла

Открийте почерка на професионалистите с пералня AEG L7FEC48S. Премиум левъл в света на домашната техника за онези, които не обичат да правят компромиси с качеството и държат да бъдат обградени от надеждни, интелигентни и оптимизиращи както времето, така и средствата технологии.

Уредът е обезпечен с най-добрите функции и спецификации, които да гарантират висока енергоикономичност без компромис в качеството на производителността.

AEG L7FEC48S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Самочувствието за висока енергийна ефективност е подкрепено от енергийния клас A +++ и уникалният двигател ÖKOINVERTER, който освен ниска консумация на енергия, осигурява  издръжливост и отлична работа независимо от избраната програма.

 

 AEG L7FEC48S е с предно зареждане, ляво отваряне на люка,  Slim дизайн и добър капацитет на зареждане – 8 кг.

Скоростта на въртене е до 1400 об/мин, с ниво на шум при центрофугиране  73 dB(A) и  ниво на шум при пране само 47 dB(A), което я прави сравнително безшумна, без да нарушава комфорта при своята работа.

 

Програмите за изпиране са обезпечени  с изключително иновативни функции и технологии, с помощта на които ще получите ефективни резултати на професионално ниво.

Всеки товар се претегля автоматично с технологията ProSense, като осигурява персонализиран цикъл с помощта на специални сензори, които коригират точно времето за пране, обезпечавайки оптимално третиране за всяка дреха. Плюсът на тази програма е освен чисто и свежо пране, но и спестяване на вода и енергия.

Професионализмът е начин на живот и изсиква безкопромисност по отношение на качеството на изпиране и гладене на дрехите.

AEG L7FEC48S

Технологията ProSteam  с помощта на пара намалява гънките с до  една трета и запазва елегантния външен вид на ризите за по-дълъг период от време. По-малко химическо чистене, по-малко гладене – по-дълъг живот на дрехите.

За по-нежна и мека грижа е възложена задачата на SoftPlus, която гарантира, че омекотителят достига до всяка част от материите, когато влезе в барабана, като същевременно защитава тъканите и удължава живота на всеки елемент от облеклото.

А Eco TimeSave е програмата, която ще ви спести и електроенергия, и вода, като ви осигури енергийно ефективно изпиране извършено за максимално кратко време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply