четвъртък, юни 13

Пералня AEG L7FBE49BSA – с лесно управление през телефона

AEG L7FBE49BSA е високопроизводителна пералня, оборудвана с широк набор от програми, които могат лесно да се управляват от телефона чрез Wi-Fi свързаност. Интересно е да се отбележи, че с изтеглянето на мобилното приложение My AEG Care можете много лесно да управлявате пералнята дори от разстояние. Приложението предлага още възможност за настройване на персонализирани програми, получаване на известия в реално време и управление на устройството отвсякъде.

AEG L7FBE49BSA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята AEG L7FBE49BSA е снабдена с щедра товароносимост от 9 кг, което я прави отлична за 4-5 членни семейства. Максималната скорост на центрофугиране, която може да достигне, е 1400 об/мин, осигурявайки оптимално изстискване на всички видове артикули. Нивото на шум по време на центрофугиране не би Ви притеснявало, като то варира в максимални граници до 75 dB по време на центрофугиране. Цялата тази висока производителност, с ниски нива на шум, се постига благодарение на инверторния мотор, побран в кухина от карборан. Производителността се категоризира в class А, съгласно най-новите европейски разпоредби и class В ефикасност при центрофугиране.

От естетическа гледна точка, това е модел с много модерен корпус, който ще се впише перфектно във всеки интериор. В горната част има настройка за перилни препарати с дозатор и въртящ се селектор, чрез който можете да изберете желаната програма за пране. На корпуса на уреда ще намерите също така дигитален дисплей в черно, който предоставя информация за текущата програма, като същевременно позволява настройка на параметрите и активиране на допълнителните функции. В допълнение, люкът на илюминатора, с ляво отваряне, е достатъчно голям, за да позволи лесно боравене с обемисти предмети.

AEG L7FBE49BSA

Програми, функции и технологии: AEG L7FBE49BSA се възползва от разнообразна гама от добре обмислени програми, част от които са: Деликатни, Памук, Бързо 20 минути 3 кг, Дънки, Синтетика, Пара, AntiAllergy, Якета, Вълна/Коприна, Бързо 20 мин и Еко 40-60. Общо 14 броя програми. Програмата Пара – осигурява освежаване на тъканта на дрехите с помощта на пара. Заедно с технологията ProSteam Вашите дрехи ще бъдат освежени, дезинфекцирани, по-малко намачкани и без неприятни миризми. Силата на парата успешно премахва всякакъв вид упорити и засъхнали петна, защото прониква дълбоко в тях и ги разгражда; програмата AntiAllergy е идеална за артикули за деца или хора, склонни към алергии; Eco 40-60 е програма, подходяща за памучни артикули, с умерена степен на замърсяване, осигуряваща икономичен режим на работа. Продължителност 3:40ч.

Потребителите забелязват, че програмата Бързо 20 минути 3 кг е изключително полезна. Тя не е глезотия, а истинска необходимост за всеки със забързан начин на живот и малко свободно време. Това е кратка програма, която продължава само 20 минути, през които изпира максимално количество от 3 кг дрехи с ниска степен на замърсяване.

Размери: височина – 84.7см, широчина – 60см, дълбочина – 63.1см. Тегло – 77.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply