сряда, май 29

AEG HK634021XB – Елегантен и функционален плот за вграждане с витрокерамика

AEG HK634021XB е стилен и функционален плот за вграждане, който ще превърне готвенето в истинско удоволствие. Съчетавайки модерен дизайн и иновативни функции, този плот предлага високо качество и удобство на всяка кухня.

Дизайнът на плота: AEG HK634021XB има елегантен дизайн в черен цвят, който добавя съвременност и стил на всяка кухня. Черният цвят на витрокерамиката придава луксозно излъчване и създава смели контрасти с останалите елементи в кухнята. Рамата от инокс придава допълнителна издръжливост и изящество на плота.

Витрокерамични зони и контрол: AEG HK634021XB разполага с четири витрокерамични зони, които осигуряват равномерно разпределение на топлината и бързо нагряване. Всяка зона има индивидуален контрол, който ви позволява да регулирате температурата според нуждите на готвенето. Control touch функцията осигурява лесно и интуитивно управление, като просто докосвате екрана и настройвате желаната температура.

Плот за вграждане AEG HK634021XB, Витрокерамика, 4 нагревателни зони, Control touch, Stop&go, Rama inox, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и функционалност: AEG HK634021XB е оборудван с функции, които правят готвенето по-удобно и лесно. Stop&go функцията ви позволява да спрете временно готвенето на всички зони с едно докосване, а след това да ги активирате отново със същите настройки. Това е идеално, ако трябва да отговорите на телефонен разговор или да проверите други задачи по време на готвене.

Лесно почистване и безопасност: Витрокерамичната повърхност на HK634021XB е лесна за почистване, тъй като не позволява задържането на храни и течности. След приключване на готвенето, просто изтрийте повърхността с мека кърпа и почистващ препарат. Освен това, плотът е оборудван със система за детска заключка, която предпазва от нежелано задействане или промяна на настройките.

Заключение: AEG HK634021XB е изискан и практичен избор за всеки, който цени комфорт и елегантност в кухнята. Съчетавайки високотехнологични функции със стилен дизайн, този плот предлага перфектно готвене и лесна употреба. Благодарение на витрокерамичните зони, индивидуалния контрол и удобните функции, AEG HK634021XB ще ви донесе удоволствие и удобство при приготвянето на вкусни ястия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply