четвъртък, април 18

AEG FSK75778P – Вашият Интелигентен Съдомиялник с WiFi Връзка

AEG FSK75778P е истинско чудо от съдомиялник. Този вграден уред е проектиран с една цел – да направи измиването на съдове лесно и ефективно, осигурявайки при това стил и комфорт.

С капацитет за 14 комплекта, FSK75778P е перфектният избор за средно големи до големи семейства. Можете да слагате всичко в него, от тави и тигани до деликатни чаши и прибори, без да се налага да правите компромиси при организацията на посудата.

Съдомиялна за вграждане AEG FSK75778P, 14 комплекта, 7 програми, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, Time Beam, WiFi, Дигитален дисплей, Клас B, Инверторен мотор, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Със своите 7 програми за измиване, включително ECO, интензивно и автоматично измиване, този съдомиялник е готов за всякакви предизвикателства. QuickSelect ви позволява да избирате желаната програма с лекота.

Съдомиялната FSK75778P има иновативни технологии, които я правят изключително ефективна. MaxiFlex кошниците се регулират лесно, за да поберат по-голямо разнообразие от съдове. AirDry технологията използва природния въздух, за да изсуши съдовете ви, без да се налага да ги изваждате на ръка.

Но как този съдомиялник се отличава от останалите? Отговорът е – чрез своята WiFi връзка. Този умник се свързва с вашия смартфон или таблет, позволявайки ви да го контролирате дори от разстояние. С Time Beam функцията можете да следите напредъка на цикъла, а с помощта на WiFi функцията може да стартирате уреда от всяка точка у дома, докато сте още на път за кухнята.

Със своя инверторен мотор, тази съдомиялна не е само тиха, но и икономична. Тя работи с по-малко енергия, като същевременно предоставя перфектно чисти съдове.

С дигиталния си дисплей и стилен външен вид, FSK75778P е принос за всяка съвременна кухня. Тя не само чисти съдовете ви, но и добавя стил и комфорт във вашето пространство.

И така, AEG FSK75778P представлява новата генерация на съдомиялници. Този интелигентен уред не само прави живота ви по-лесен, но и ви осигурява перфектно чисти съдове във всяко време.

Leave A Reply