четвъртък, юли 25

AEG FSE83847P – Вашият Бъдещ Съдомиялник

Съдомиялната AEG FSE83847P представлява истинско изкушение за всички, които са силно заети в кухнята и се нуждаят от интелигентно помощ при измиването на съдовете. Този съдомиялник предлага не само голям капацитет, но и редица иновативни функции, които го правят подходящ за семейства и гурмета.

Съдомиялна за вграждане AEG FSE83847P, 14 комплекта, 7 програми, Клас D, Motor Inverter, Spray Zone, Comfort Lift, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, SatelliteClean рамо, Вътрешно осветление, Time Beam, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Съдомиялникът FSE83847P разполага със 14 комплекта, което означава, че може да поеме голямо количество съдове, прибори и чаши. Седемте програми за измиване, включително иновативни опции като Spray Zone, Comfort Lift, MaxiFlex и AirDry, правят този съдомиялник незаменим помощник в кухнята.

Spray Zone функцията използва допълнителни водни струи, за да постигне по-високо качество на почистване. Тя е идеална за съдове с по-засъхнали замърсявания и гарантира перфектно чисти съдове след всеки цикъл.

Comfort Lift е удобство, което е наистина разкошно. Този механизъм позволява на кошницата със съдове да бъде издигната на удобно работно ниво, без напрегнато изваждане на съдовете. Това е особено полезно за хора, които страдат от болки в гърба или имат здравословни проблеми.

MaxiFlex е разработка, която ви дава пълна гъвкавост при аранжиране на съдовете. Независимо дали имате много малки чаши или големи тави, MaxiFlex може да ги приеме без проблем.

AirDry функцията използва природния въздух, за да изсуши съдовете след цикъла за измиване. Този метод не само спестява енергия, но и гарантира, че съдовете ви са напълно сухи и готови за използване.

Комфорт, улеснение и перфектно чисти съдове – всичко това предлага съдомиялникът AEG FSE83847P. Той е истинска иновация в света на съдомиялните уреди и ви осигурява свободно време и удоволствие от готвенето, вместо да сте заети с измиването на съдове.

Leave A Reply