сряда, февруари 21

AEG FFB73717PW – Съдомиялна с Висока Вместимост и Интелигентни Функции

AEG FFB73717PW е истински дар за домакинствата, където честите обилни обеди и вечери с приятели и семейство. С 15 комплекта вместимост и изобилие от интелигентни функции, тази съдомиялна прави измиването на големи количества съдове лесно и безпроблемно.

Съдомиялна AEG FFB73717PW, 15 комплекта, 9 програми, Инверторен мотор, Сензорно управление, Рамо StaelliteClean, Дигитален дисплей, Клас D, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С възможността за 9 програми за измиване, FFB73717PW поддържа всеки съд чист и блестящ. Независимо дали става дума за деликатни чаши, замърсени тигани или детските прибори, тази съдомиялна е способна да се справи с всяка задача.

Инверторният мотор не само намалява нивото на шума по време на работа, но и увеличава ефикасността на съдомиялната. Той осигурява по-голяма дълготрайност на уреда и подобрява енергийната ефективност.

Една от най-впечатляващите характеристики на FFB73717PW е технологията за SatelliteClean, която осигурява равномерно измиване на всички съдове във всяка част на съдомиялната.

Със сензорното управление и дигиталния дисплей, тази съдомиялна предлага удобен и лесен начин за избор на желаната програма и регулиране на настройките.

Помимо това, съдомиялната FFB73717PW е с енергиен клас D, което я прави по-ефикасна и по-екологична, позволявайки ви да намалите вашия енергиен разход.

Дизайнът на уреда е съчетание между модерен стил и функционалност. Белият цвят се вписва лесно във всеки интериор на кухнята и създава чист и съвременен вид.

AEG FFB73717PW предоставя решение на изискванията за по-голямо и активно семейство. Тази съдомиялна предлага висока вместимост и множество интелигентни функции, които я правят идеална за всеки, който цени времето и енергията си. С тази съдомиялна, измиването на големи количества съдове става лесно и ефикасно.

Leave A Reply