четвъртък, юли 25

AEG FFB73527ZM – Интелигентна Съдомиялна за Изискващите

AEG FFB73527ZM е съдомиялна, която съчетава стил, интелигентност и високо производителност, за да удовлетвори и най-изисканите потребители. Независимо дали сте страстен готвач или зает семеен човек, тази съдомиялна ще направи вашето ежедневие по-лесно и по-приятно.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Съдомиялна AEG FFB73527ZM, 10 комплекта, 9 програми, Инверторен мотор, Клас D, AirDry, Pro Clean, Дигитален дисплей, Неръждаема стомана

С вместимост от 10 комплекта, FFB73527ZM е идеална за семейства и по-малки кухни, предоставяйки ви гъвкавост и свобода в организацията на съдовете. Дори и при пълен капацитет, тя осигурява висококачествено измиване, благодарение на 9-те налични програми.

Една от най-забележителните характеристики на FFB73527ZM е инверторният мотор, който не само осигурява по-тиха работа, но и значително намалява консумацията на енергия. Това означава икономия на електроенергия, която ще се отрази на вашите сметки за ток.

Съдомиялната разполага с технология AirDry, която позволява на влагата да изчезне природно след завършване на програмата. Резултатът е безупречно сухи съдове, без необходимостта от допълнително изсушаване.

Pro Clean технологията ви дава увереността, че дори най-запълнените съдове ще бъдат перфектно измити. Тя следи и регулира водното налягане и температурата, за да осигури оптимални резултати при измиване.

Дигиталният дисплей на съдомиялната предоставя ясна информация за избраната програма и времето, оставащо до завършването й. Това ви позволява да контролирате и персонализирате всеки цикър, който стартирате.

FFB73527ZM има изискан и съвременен дизайн, с неръждаемата стомана, която не само придава елегантност на всяка кухня, но и е изключително здрава и устойчива на корозия.

AEG FFB73527ZM е съдомиялна, която не само ще ви помогне да избегнете напрежението на ръчното миене на съдове, но и ще добави стойност към вашия дом и начина ви на живот. Тя е изборът за изискващите, които търсят най-доброто.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply