сряда, май 29

AEG FFB62407ZW – Интелигентна съдомиялна с висока ефективност и иновативни функции

AEG FFB62407ZW е съдомиялна, която съчетава висока ефективност, интелигентни функции и стилно изпълнение. С тази машинка за съдове ще можете да се насладите на безупречно чисти съдове, същевременно спестявайки време и енергия.

Капацитет и програми: С капацитет от 9 комплекта, AEG FFB62407ZW е подходяща за семейства и домакинства с по-малко хора. Тя разполага с 9 различни програми, които включват опции като интензивно измиване, ежедневно измиване, бързо измиване и други. Така вие можете да изберете подходящата програма за всяко вида съдове и замърсявания.

SatelliteClean технология: Една от ключовите характеристики на AEG FFB62407ZW е нейната иновативна технология SatelliteClean. Тази технология използва двойно въртящи се разпръскващи рамена, които осигуряват пълно и равномерно покритие на водата. Това гарантира по-добро отмиване на замърсяванията и перфектно чисти съдове в края на цикъла.

Съдомиялна AEG FFB62407ZW, 9 комплекта, 9 програми, Клас F, SatelliteClean, QuickLift, 45 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

QuickLift функция: AEG FFB62407ZW разполага и с функция QuickLift, която ви позволява да регулирате височината на горния кош за по-голяма гъвкавост при зареждане. Това ви дава възможност да приспособите пространството според нуждите си и да поставяте големи съдове и тигани без проблеми.

Енергийна ефективност: Въпреки класификацията си F за енергийна ефективност, AEG FFB62407ZW все пак предлага различни функции, които ви помагат да спестите енергия. Функцията AutoSense, например, автоматично регулира времето, водата и енергията според нивото на замърсяване на съдовете. Това ви осигурява оптимални резултати при минимална консумация на ресурси.

Дизайн и удобство: FFB62407ZW има съвременен и стилен дизайн, който се вписва перфектно във всяка модерна кухня. Съдомиялната разполага с дисплей за лесно навигиране и контрол, а нейната компактна ширина от 45 см позволява лесното й вграждане дори в по-ограничени пространства.

Заключение: AEG FFB62407ZW е интелигентна и ефективна съдомиялна, която ще ви помогне да постигнете перфектно чисти съдове с минимални усилия. Съчетавайки високата си функционалност с иновативните технологии като SatelliteClean и QuickLift, тя предлага надеждно и удобно измиване на съдовете ви. Въпреки по-ниската си класификация за енергийна ефективност, тази съдомиялна все пак предлага различни функции, които ще ви помогнат да намалите потреблението на ресурси. Стилният дизайн и компактната ширина правят AEG FFB62407ZW идеален избор за модерните кухни с ограничени размери.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply