четвъртък, май 23

AEG FFB53937ZM – Майстор на Съдовете с Иновативни Функции

Когато става въпрос за навременно и ефикасно измиване на големи количества съдове и прибори, AEG FFB53937ZM изпъква като майстор в класа си. Тази съдомиялна, предлагаща 14 комплекта и изобилие от умни функции, е съчетание на стил, интелигентност и надеждност.

Съдомиялна AEG FFB53937ZM, 14 комплекта, 8 програми, AirDry, MaxiFlex, Дигитален дисплей, Клас D, Инверторен мотор, 60 см, Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Съдомиялната AEG FFB53937ZM впечатлява с своя капацитет и гъвкавост. С 14 комплекта можете да измивате съдове и прибори след голямо семейно събитие или просто след няколко дни без престой в работата на кухнята. Не е нужно да се притеснявате за голямите тави, малките чаши и всичко между тях. MaxiFlex системата ви дава възможността да аранжирате съдовете по начина, който ви удовлетворява.

AEG съчетава усилията на MaxiFlex с иновативния инверторен мотор. Този тип мотор е изключително тих, и в същото време е изключително ефикасен. Той регулира потока на вода и налягането, за да измие и почисти всяко замърсено място на съдовете. Това не само ви спестява енергия и време, но и гарантира перфектно чисти съдове.

AirDry функцията е вишето на интелигентността на FFB53937ZM. Тя използва природния въздух, за да завърши цикъла и изсуши съдовете ви. Резултатът – безупречно чисти и сухи съдове, готови за използване.

Съдомиялната AEG FFB53937ZM предлага осем програми за измиване, сред които “AutoSense” и “Eco”. AutoSense разпознава нивото на замърсяване и регулира програмата и температурата, за да постигне оптимални резултати при минимално използване на ресурси. Програмата “Eco” се фокусира върху икономията на вода и енергия, като в същото време поддържа ефикасност.

Съдомиялната AEG FFB53937ZM предоставя и по-малко стандартни функции, като избор на отложен старт, за да можете да съобразите измиването на съдовете с вашия график.

Инокрации в дизайна, качеството на изработка и изобилието от функции правят AEG FFB53937ZM не просто съдомиялник, а интелигентен и надежден помощник в ежедневните ви грижи за кухнята.

Leave A Reply