вторник, юни 18

AEG FFB52917ZW – Съдомиялна, Която Внимава За Вашия Посуда и Околната Среда

Съдомиялната AEG FFB52917ZW представлява брилянтно съчетание от висока производителност, стил и екологичност. Този уред е проектиран, за да улесни ежедневните задачи в кухнята, като предлага изобилие от функции и опции.

С капацитет от 14 комплекта, тази съдомиялна е идеална за по-големите семейства и хора, които обичат да приемат гости у дома. Няма нужда да се тревожите за недостигащо място, тъй като FFB52917ZW предлага голям вътрешен обем и регулируеми кошници, които улесняват организацията на съдовете.

Съдомиялна AEG FFB52917ZW, 14 комплекта, 8 програми, AirDry, MaxiFlex, Дигитален дисплей, Клас Е, Инверторен мотор, 60 см, Бял

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

С 8 програми за измиване, включително деликатно, еко и интензивно измиване, тази съдомиялна предлага решение за всякакви видове посуда. Максималната грижа за чашите, тиганите и приборите ви е гарантирана.

Инверторният мотор не само увеличава енергийната ефективност и намалява нивото на шум, но и осигурява по-дълготрайна работа на уреда. Това означава, че съдомиялната FFB52917ZW е инвестиция, която ще ви послужи за дълго време.

Вдъхновена от околната среда, тази съдомиялна е с енергиен клас Е, което означава по-нисък енергиен разход и по-малко влияние върху планетата.

Технологията AirDry предлага природен метод за сушене на съдовете, като използва въздуха в стаята, за да ги изсуши напълно. Това не само спестява енергия, но и гарантира сухи и искрящи съдове в края на цикъла.

Със своят дигитален дисплей и лесно разбираеми бутони, съдомиялната FFB52917ZW е лесна за управление. Вие можете да изберете желаната програма и да проследите напредъка на цикъла с лекота.

Дизайнът на този уред е съчетание между минимализъм и функционалност. Белият цвят и чистите линии правят тази съдомиялна подходяща за всеки интериор на кухнята.

AEG FFB52917ZW е съдомиялна, която обича вашия посуда и грижи за околната среда. Тя предлага висока вместимост, интелигентни функции и стилен дизайн – идеалната комбинация за съвременния дом.

Leave A Reply