вторник, юни 18

AEG FES5396XZM – Съдомиялна за Полувграждане с Новаторски Технологии

Съдомиялната AEG FES5396XZM представлява съчетание от високо ефективни функции, интелигентен дизайн и стилна визия. Тя е предназначена за полувграждане и предоставя капацитет от 14 комплекта, гарантирайки, че съдовете ви винаги са чисти и сухи след всяко измиване.

Съдомиялна за полувграждане AEG FES5396XZM, 14 комплекта, 8 програми, Клас D, AirDry, MaxiFlex, Мотор Inverter, Рамо SatelliteClean, Отложен старт, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Една от ключовите иновации, включени в FES5396XZM, е инверторният мотор. Този тих и ефикасен мотор регулира водното налягане и разхода на вода, за да гарантира измиването на съдовете ви с минимална консумация на енергия. Той работи нежно, но ефективно, така че съдовете ви винаги са перфектно чисти.

Една друга иновация, която си заслужава специално внимание, е AirDry технологията. Тази функция използва природния въздух, за да завърши цикъла на изсушаване на съдовете. Резултатът е съдове, които са напълно сухи и готови за използване. Така можете да спестите време и енергия, не използвайки допълнителни ресурси.

С AEG FES5396XZM, имате възможност да избирате от осем различни програми за измиване, включително “Auto”, “Eco” и “Интензивно”. Програмата “Auto” автоматично регулира параметрите на измиване, в зависимост от степента на замърсяване. “Eco” цикълът е оптимизиран за икономия на вода и енергия, като в същото време поддържа висока ефективност. “Интензивно” измива с по-голяма сила и температура за твърде замърсени съдове.

Съдомиялната FES5396XZM предлага и удобни функции като отложен старт, за да може да зададете периода, който искате съдовете да се измият. Това прави възможно съобразяване на процеса с вашия график и предоставя удобство.

Интелигентният дизайн на FES5396XZM ви позволява да организирате съдовете по начина, който ви удовлетворява, благодарение на системата MaxiFlex. Рамото на съдомиялната AEG разполага с SatelliteClean, което осигурява допълнително изплакване и гарантира, че съдовете ви са без следи от водни капки и препарат за измиване.

С AEG FES5396XZM, изживявате комфорт, ефикасност и стил в едно. Тази съдомиялна ви предоставя всичко, от което се нуждаете, за да улесните грижата си за съдовете и приборите.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply