понеделник, юни 24

AEG FEE73517PM – Вашият Интелигентен Помощник за Измиване на Съдове

AEG FEE73517PM е съдомиялна, която се отличава с елегантен дизайн и множество иновативни функции, направени, за да направят вашата ежедневна рутина по измиване на съдове по-лесна и по-ефективна.

Със своите 10 комплекта капацитет, тази съдомиялна е перфектното решение за малки и средни семейства. Не се налага да се тревожите от организацията на съдовете, когато използвате FEE73517PM.

Съдомиялна за вграждане AEG FEE73517PM, 10 комплекта, 9 програми, Клас D, MaxiFlex, SatelliteClean, QuickLift, AirDry, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Съдомиялната предлага 9 програми за измиване, включително ECO, интензивен и автоматичен режим. MaxiFlex кошниците предлагат гъвкави опции за поставяне на съдове, включително по-големи тави и тигани.

AEG FEE73517PM разполага с иновативни технологии, които подобряват производителността й. SatelliteClean гарантира, че водата достига всеки ъгъл от съдовете ви, за да ги почисти перфектно. QuickLift технологията позволява на горната кошница да се поддигне на ниво с леко докосване, за да вмести дори по-големи съдове в долната кошница.

Една от ключовите функции на тази съдомиялна е AirDry, която енергийно ефективно изсушава съдовете чрез природния въздух. С този иновативен метод няма нужда да отваряте вратата след завършването на цикъла, като така пестите енергия и същевременно си наслаждавате на сухи съдове.

AEG FEE73517PM идва с някои добавени интелигентни функции. Вграденият таймер ви позволява да забавите стартирането на цикъла, така че съдовете да бъдат готови точно когато ви трябват. С дисплея с чувствителен на допир контрол, настройката на предпочитаните настройки е лесна и бърза.

Със стилен външен вид и изчистени линии, FEE73517PM е истинско придобиване за всяка кухня. Тази съдомиялна съчетава стил и функционалност, предоставяйки ви интелигентен помощник в ежедневната грижа за съдовете. Нейната надеждност и ефективност са гарантирани от AEG, лидер в иновациите в областта на домакинските уреди.

Leave A Reply